By Demelza Veldheer fotografie! Achter de lens..

Hi, ik ben Demelza 32 jaar , verloofd met mij beste vriend, mama van twee heerlijke meiden van 5 & 3 jaar en fotografie is mijn grote passie.
Voordat ik ben gaan fotograferen was ik werkzaam in de reiswereld. Ik heb veel in het buitenland gewerkt en de laatste jaren in Nederland bij een zakenreisorganisatie, afdeling Meetings & Events. Bijna 5 jaar geleden heb ik ervoor gekozen om van mijn hobby mijn beroep te maken en sinds die tijd ben ik nu fulltime bezig met fotograferen. Ik heb een studio aan huis in Almere Buiten, waar de Baby & Newbornshoots plaatsvinden. Ik houd me bezig met Newbornfotografie, Kinderfotografie, Bolle buiken & Gezinsshoots. Ik heb mij gespecialiseerd de laatste jaren in Newbornfotografie. Ik vind het heel bijzonder als ik deze waardevolle momenten voor jullie mag vastleggen en dat jullie als ouders het vertrouwen in mij hebben op jullie kleine wonder op de foto te zetten. Ik maak gebruik van natuurlijk daglicht tijdens al mijn sessies.

Wie ben ik? Ik ben gek op mijn gezinnetje, hou van chocola, kopjes thee, reizen, sporten, winkelen, bloemen, interieur, lifestyle, films en dagjes weg.
Neem een kijkje op mijn pagina voor mijn werk en volg me via Facebook als je op de hoogte wilt blijven!

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen via de contactpagina.

                                                                                                                                                                              — Liefs, Demelza