Wat kan je verwachten tijdens een fotoshoot?

 

Kinderfotografie

Ik fotografeer het meeste buiten op locatie of bij u thuis en maak gebruik van natuurlijk daglicht. Ik zie de kinderen het liefst in een omgeving waar zij zich prettig voelen en waar ze zichzelf kunnen zijn. Voor een mooi resultaat hoeft een kind niet altijd te glimlachen naar de camera. In een speelse en ongedwongen sfeer maak ik mooie plaatjes van de kinderen.

De locatie van de fotoshoot is naar eigen keuze. Het wordt van te voren met elkaar besproken en als er geen suggesties zijn gaan we samen opzoek naar een goede fotolocatie voor een mooie shoot. Locaties zijn bijvoorbeeld het bos, een speeltuin, het strand, de kinderkamer..alles is mogelijk. Uiteraard kom ik voor de allerkleinste gewoon bij u thuis.

Wat trekken we aan?

Deze informatie ontvang je van mij per email.

 

Cake Smash fotografie

De leukste en grappigste shoot voor kindjes die bijna jarig zijn. Niets is leuker als een cake smash fotoshoot! Is je kindje ouder en vind je de shoot leuk om ook te doen dan is dat mogelijk. De kindjes kunnen gaan genieten in een feestelijke setting van een heerlijke caketaart met botercreme of slagroom.

Vies worden mag nu.. wat wil een kind nog meer. Plakkerige gezichtjes, handjes en voetjes! Een geweldige shoot voor een mooie aparte uitnodiging misschien?

Wat trekken we aan?

Het liefst zo min mogelijk en toch feestelijk! Voor de meisjes een mooie tule rok of een gekleurd pamperbroekje en voor de jongetjes een gekleurd pamperbroekje, een spijkerbroekje, een kort broekje of lekker in z’n romper. Als de voorkeur uitgaat naar kleertjes mag dit natuurlijk ook.

Deze shoot zal binnen plaatsvinden en ik werk hierbij ook met natuurlijk daglicht. (Bij mooi weer is het ook mogelijk om de shoot op een buitenlocatie te laten plaatsvinden.)

 

Newborn fotografie

Een klein WONDERTJE is geboren! Het is zo speciaal om de puurheid van de kleine wondertjes vast te leggen. Een newborn shoot vindt plaats tussen de 4-12 dagen na de geboorte. Tijdens deze shoot kom ik lekker bij jullie thuis. Hierdoor  is er volop tijd voor het voeden, verschonen en knuffelen van de baby zodat ze daarna weer lekker verder kunnen slapen. Als we beginnen met de shoot zorgen we er ook voor dat de baby net zijn voeding heeft gehad.  De shoot duurt iets langer (2-3uur) omdat we alles heel rustig aan doen.

Bij al mijn shoots werk ik met natuurlijk licht. Bij u thuis zal ik een mooi plekje zoeken waar het licht goed naar binnen valt. Vooraf aan de shoot is het handig om er alvast voor te zorgen dat de temperatuur in huis lekker warm is.

Jullie wondertje is de baas tijdens deze shoot!

Er zijn verschillende accessoires aanwezig zoals kleden, knuffels en manden,  maar een eigen invulling mag natuurlijk ook!

 

Zwangerschapsfotografie

Een bijzonder moment om vast te leggen is toch wel je ‘Bolle Buik’. De mooiste periode voor een shoot is tussen de 32-36 weken. Rond deze tijd is je ‘Bolle buik’ mooi rond. Tijdens deze shoot kan je zelf op de foto, maar het is ook mooi om samen met partner en/of kinderen op de foto te gaan. De shoot vindt plaats buiten op locatie(bos, strand etc) of bij jullie thuis in de woonkamer of babykamer.

Neem vooral accessoires mee, spulletjes die je al voor de baby hebt gekocht. Mooi voor op de foto zijn bijvoorbeeld schoentjes, knuffels, eendjes of een afdruk van de echo. Ook kan je denken aan sjaals, sieraden en buikbanden.

 

Verdere informatie

  • De tijd die ingepland staat voor de fotoshoot (1,5 tot 2 uur) zullen we volledig benutten. Voor kinderfotografie moeten kinderen zich vaak eerst op hun gemak  voelen en daar hebben we dan ook alle tijd voor.
  • De shoot moet vooraf worden betaald en na afloop zal je binnen 3 weken een DVD ontvangen met de geselecteerde foto’s van de shoot.
  • De foto’s van de shoot kunnen worden gebruikt op mijn website. Indien dit niet gewenst is, is dit natuurlijk bespreekbaar.
  • Bij slecht weer wordt de fotoshoot kosteloos verplaatst naar een andere dag.

 

Zijn er nog vragen of wil je graag een fotoshoot laten maken? Neem dan snel contact met mij op via mijn contactpagina.