Plannen van de gezinsfotosessie

Het start met het plannen van de gezinsfotosessie. Samen plannen we de datum in, bespreken we het tijdstip voor de sessie en kiezen we een locatie uit. De sessies vinden plaats op een locatie die jullie mooi vinden voor de fotoshoot. Ik kan jullie hierbij genoeg tips geven, maar jullie mogen ook zelf met een locatie komen waar jullie graag de sessie willen laten plaatsvinden.
Heb je kleine kinderen en moeten zij nog overdag slapen? Dan houden we hier natuurlijk rekening mee tijdens het plannen.

De gezinsfotoshoot

De sessie zal ongeveer 1,5uur duren, hierdoor hebben we met de kinderen genoeg de tijd om foto’s te maken. We hebben geen haast en kunnen alles rustig aan doen. Kinderen willen spelen en zullen vaak niet meteen op de foto willen. Dit is helemaal niet erg mama & papa! Ik probeer op een speelse manier de kinderen een beetje te leren kennen en spelenderwijs kan ik toch onvoorspelbare & mooie momenten vastleggen. Als de kinderen lol hebben en niet alleen maar verplicht naar de camera te hoeven kijken, krijg je de leukste foto’s van je kinderen. Als je zelf ideetjes hebt opgedaan voor bepaalde foto’s dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Wat trekken we aan naar de fotoshoot? Deze informatie geef ik je graag per email!

Het bewerken van de foto’s na afloop

Na de sessie ga ik aan het werk met de foto’s. Ik maak nauwkeurig een selectie van de mooiste foto’s en ga daarna aan de slag met het bewerken. Als de foto’s klaar zijn ontvang je van mij een link van een persoonlijke inlogpagina waarop je de foto’s kunt bekijken. Dit zijn ongeveer 25 foto’s van lage resolutie en zijn allen voorzien van logo.

Wanneer krijg je de foto’s

Zodra ik je bestelling binnen heb ontvang je binnen twee weken je foto’s.

Heb je nog vragen? Mail me gerust!